Tankstation

Naast één of meerdere pompen is een tankstation in de loop van de jaren uitgegroeid tot veel meer dan alleen een plek om te tanken. Een carwash, een uitgebreide winkel met verse broodjes en koffie, een snelle hap, maar ook een pick-up point voor pakketjes en nog veel meer. Deze veranderingen dwingt de eigenaar van een tankstation ook tot nadenken hoe een en ander beveiligd dient te worden. KEDACOM heeft verschillende camera’s hiervoor in het assortiment.

Kentekenherkenning

Een van de grote voordelen van de KEDACOM oplossing is de kentekenherkenning. Kentekenplaten kunnen op een black en/of whitelist worden geplaatst, zodat deze wel of juist niet mogen tanken. Mocht er sprake zijn van een doorrijder, kan direct worden bekeken welk kenteken dit betrof en daarop actie worden ondernomen. Dit kenteken kan dan ook direct op de black list worden geplaatst, zodat de bestuurder van dit kenteken niet direct weer kan tanken zonder te betalen.

Op welke plek, welk type camera plaatsen

Binnen kunnen subtiele dome camera’s worden geplaatst, zodat in de winkel en bij de kassa’s de camera’s wat minder opvallen. Buiten bij de pomp is een camera die wat dominanter aanwezig is waarschijnlijk een pre. Daar kan dan een bullet camera worden geplaatst met AI (Artificial Intelligence) die daarnaast ook de kentekens registreert.

Bij een carwash of parkeerplaats kunnen zowel dome als bullet camera’s worden geplaatst afhankelijk van de voorkeur van de klant.

NVR

Bij de NVR (Network Video Recorder) is van belang om te kijken naar het aantal kanalen (camera’s) dat wordt aangesloten op de NVR. Worden er bijvoorbeeld 12 camera’s geïnstalleerd, dan wordt gekozen voor een 16 kanaals NVR. Wil je ook de intelligence features toepassen, dan dient een AI NVR worden te worden geplaatst.

NVR AI NVR

KEDACOM AI camera's

Contact

Ben je op zoek naar een betaalbare maar toch kwalitatief goede oplossing voor een tankstation, neem dan contact met ons op.