Bodycam

Een bodycam, ook wel een Bodyworn camera (BWC) genoemd, is een camera die je bij je kunt dragen en die beelden kan opnemen. Door de 4G functionaliteit waarover de bodycam van KEDACOM beschikt, kunnen alle beelden direct naar een centrale plaats gestreamd worden. Zo kan er bijvoorbeeld op een centrale plek worden meegekeken met alle bodycams die op dat moment actief zijn. Hiermee kan actueel beeld en geluid worden verkregen van de situatie ter plekke. Een bodycam oplossing maak je compleet met een bijbehorend data docking station, omdat het met een docking station mogelijk is om gegevens van de bodycams te verzamelen en deze eenvoudig, snel en veilig op te laden.

Preventieve werking

De bodycam kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Zowel voor een preventieve werking, om te laten zien dat het een en ander kan worden opgenomen, als educatieve werking, zodat nieuwe collega’s kunnen meekijken hoe er in een bepaalde situatie wordt gehandeld. De bodycams van KEDACOM leveren hoge kwaliteit beeldmateriaal.

Voor wie?

De veiligheid van je medewerkers staat altijd voorop. Het is daarom erg belangrijk om degene die dagelijks te maken krijgen met potentieel risicovolle situaties, te ondersteunen. Bodycams stimuleren goed gedrag en verminderen het aantal incidenten. De KEDACOM bodycams zijn te gebruiken door politie, ambulance personeel, beveiligers, bezorgers, fietskoeriers en Boa’s.

KEDACOM bodycam producten

Zelf de werking van de bodycam ervaren?

Heb je interesse in de toepassing van de bodycam van KEDACOM, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een demo van de bodycams in combinatie met het data docking station.